Van egy
hasznos tipped?

A tökéletes esküvő helyszínt keresed?

Közeleg az esküvőd, de még nem találod az ideális helyszínt az esküvőhöz? Budapesti vagy, de a fővárosi áraktól kicsit kiakadtál, amikor elkezdtél keresgélni?

Keret A tökéletes esküvő helyszínt keresed?


A legjobb barátnőm iszonyú pánikban volt az esküvője előtt, mert nagyon sokáig nem találta a megfelelő helyszínt. Szerette volna megadni a módját a lagzinak, de a budapesti áraktól kicsit kiakadt. Mellesleg attól is, hogy a fővárosi helyszínek fél évre előre le voltak foglalva, és emiatt tologatnia kellett volna az esküvője időpontját, amit semmiképpen nem akart. Így aztán ott állt két hónappal élete legszebb napja előtt, és fogalma sem volt, hol tudja majd leültetni és megvendégelni meghívottjait.
Aztán a véletlen a segítségére sietett. Egy budaörsi kirándulás alkalmával belefutott a Musztáng Vendéglőbe, ahol mesés ebédet fogyasztott el kedvesével. Ráadásul kedvesek voltak velük, a kiszolgálás tökéletes volt, a hely pedig hangulatos és elegáns. Kiderült, hogy az ominózus hétvégére éppen van szabad kapacitásuk, mert egy pár lemondta a lakodalmi foglalást. Micsoda mázli! Egy tökéletes esküvő helyszín, közel Budapesthez, normális árakon…el sem hitték, hogy ilyen szerencséjük van! Pedig igen, mert 2 hónap múlva, amikor eljött a nagy nap, az esküvő ebben az étteremben zajlott, és a fiatal pár és a vendégek is nagyon elégedettek voltak a szervezéssel és az ízletes vacsorával is.      

Weboldal címe: www.musztangvendeglo.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB SZÁLLÁS TIPPEK

Pihenés a Dunakanyarban

Pihenés a Dunakanyarban

Egy csodálatos, hosszúra nyújtott hétvégét töltöttünk a Szent Orbán Wellness Hotelben. Ajánlom mindenkinek. A szálloda a Dunakanyar csendes részén helyezkedik el, így ideális a pihenésre.

Siófok: szálláskeresés utószezonban

Siófok: szálláskeresés utószezonban

A Balatonpart ősszel is számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál. Kedvenc helyünk Siófok: szálláskeresési tanácsainkat jó szívvel megfogadhatod!

Egy különleges őrségi szállás

Egy különleges őrségi szállás

Aki kedveli a régi korok romantikus báját és szeretne szép környezetben pihenni, annak mindenképp érdemes szétnéznie az őrségi szállás lehetőségek között, s meglátogatnia az Antik Vendégházat.

Ha balatoni nyaralás...

Ha balatoni nyaralás...

A Balatonra mennél nyaralni pároddal vagy családoddal? A belföldi lehetőségek közül a balatoni nyaralás mindig is a legnépszerűbbek közt lesz - legyen a szállás apartmanház, családi ház vagy sátor!