Van egy
hasznos tipped?

Egy különleges őrségi szállás

Aki kedveli a régi korok romantikus báját és szeretne szép környezetben pihenni, annak mindenképp érdemes szétnéznie az őrségi szállás lehetőségek között, s meglátogatnia az Antik Vendégházat.

Keret Egy különleges őrségi szállás Az Antik Vendégház az őrségi szállások egyik legszebb, legpatinásabb épülete, amely 1876-ban épült. A 2009-es felújítás során a szobák korhű módon kerültek berendezésre, így egy-másfél évszázados antik bútorok szolgálják a vendégek kényelmét, de természetesen a mai kor követelményeinek megfelelő szolgáltatások sem hiányoznak.

A szálláshely az Őrségben, azon belül konkrétan Ispánkon, az Őrségi Nemzeti Park területén belül fekszik, így gyönyörű környezetet és rengeteg őrségi látnivalót, programot kínál az ide látogatóknak. Az Antik Vendégház nemcsak egy szállás az Őrségben, hanem a falusi turizmus egyik valódi gyöngyszeme.

Weboldal címe: www.orseg-szallas.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB SZÁLLÁS TIPPEK

Pihenés a Dunakanyarban

Pihenés a Dunakanyarban

Egy csodálatos, hosszúra nyújtott hétvégét töltöttünk a Szent Orbán Wellness Hotelben. Ajánlom mindenkinek. A szálloda a Dunakanyar csendes részén helyezkedik el, így ideális a pihenésre.

A tökéletes esküvő helyszínt keresed?

A tökéletes esküvő helyszínt keresed?

Közeleg az esküvőd, de még nem találod az ideális helyszínt az esküvőhöz? Budapesti vagy, de a fővárosi áraktól kicsit kiakadtál, amikor elkezdtél keresgélni?

Siófok: szálláskeresés utószezonban

Siófok: szálláskeresés utószezonban

A Balatonpart ősszel is számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál. Kedvenc helyünk Siófok: szálláskeresési tanácsainkat jó szívvel megfogadhatod!

Ha balatoni nyaralás...

Ha balatoni nyaralás...

A Balatonra mennél nyaralni pároddal vagy családoddal? A belföldi lehetőségek közül a balatoni nyaralás mindig is a legnépszerűbbek közt lesz - legyen a szállás apartmanház, családi ház vagy sátor!